Weerbericht:
Komende nacht en morgenochtend regen en (natte) sneeuw
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Automobilisten onder invloed achter stuur

Toegevoegd: 20-05-2009, 10.06 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie heeft in Aardenburg en Vlissingen gisteravond en vannacht twee automobilisten betrapt op het rijden onder invloed.

Op de Wandeldreef in Aardenburg werd dinsdag om 23.50 uur een 46-jarige automobilist uit Maldegem aan de kant gezet. Deze man had meer dan 3,5 keer de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken. Hij moest zijn rijbewijs inleveren.


In de Govert Flincklaan in Vlissingen werd woensdag om 02.30 uur een automobilist betrapt. De politie zag hem slingerend over de Sloeweg rijden en hield hem staande in de Govert Flincklaan. De man kreeg het niet voor elkaar om een blaastest af te leggen en had geen rijbewijs of ander identificatiebewijs bij zich.

Hij werd aangehouden en op het politiebureau weigerde hij mee te werken aan een ademanalyse. Ook weigerde hij zijn naam bekend te maken. De man is in verband hiermee ingesloten in Torentijd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren