Weerbericht:
Zonnig en tropisch warm, zondag meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Rijgedrag zorgt voor bekeuringen

Toegevoegd: 20-05-2009, 10.07 uur
Door: Roland de Jong
ZIERIKZEE - Het rijgedrag van een 20-jarige automobilist uit de gemeente Schouwen-Duiveland leverde hem en zijn passagier woensdag omstreeks middernacht een bekeuring op.

De politie, die zich in de Weststraat bevond, hoorde al van verre een auto aankomen die heel hard optrok en zeer hard reed. De bestuurder kreeg een stopteken en werd aangesproken op zijn rijgedrag.


De man en zijn passagier droegen beiden geen gordel waarvoor zij een bekeuring kregen. De passagier, eveneens afkomstig uit de gemeente Zierikzee, bleek nog twee openstaande boetes te hebben van in totaal € 364,-.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ano (21-5-2009 om 12:58)
@zucht! die zeuren slapen omdat ze de volgende gewoon moeten werken! die hebben geen tijd om s,nachts als criminele pubertjes de straten onveilig te maken!
Anoniem (21-5-2009 om 10:12)
Als we ons met z'n allen nu eens wel aan de maximum snelheid zouden houden, zowel overdag als 's nachts, in de polder of op de snelweg, dan zouden we vast minder verkeersdoden hoeven te betreuren.
Zucht (21-5-2009 om 07:38)
Niet zo mekkeren stelletje bejaarden. Het grootste deel van de jongeren rijdt zonder zulke fratsen. Rond die tijdstippen liggen de zeuren van deze site alleen al te slapen he.. Dus zijn het automatisch de jongeren die in het nieuws komen.
Cor (21-5-2009 om 07:19)
Misschien moeten dit soort "mensen" en drankrijders verplicht een periode in een revalidatiecentrum werken. Kunnen ze zien wat ze bij anderen en zichzelf aanrichten. Verder een puntenrijbewijs voor iedereen.
Rien (20-5-2009 om 21:49)
Ik vind dit zeer goed van de politie, en ik hoop van ganser harte dat de politie ook meer op dit soort types gaat jagen want ze weten niet eens hoe ze met een auto moeten omgaan, dus geef ze op die manier de aandacht die ze zo graag willen. Velen zijn hun rijbewijs niet waardig.
Nancy (20-5-2009 om 21:30)
Opvallend... jongeren? 20/27 jaar: Vaak eenzijdige ongevallen door inschattings fouten. 27+: Vaak alcohol/drugs, geen gordel, geen rijbewijs enz. IK denk dat het allemaal wel meevalt met die 'jongeren'. Ze zijn gewoon vaker het pispaaltje.