Weerbericht:
Zonnig en tropisch warm, zondag meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man door groepje beroofd in Sas van gent

Toegevoegd: 20-05-2009, 13.32 uur
Door: Roland de Jong
SAS VAN GENT - Op Het Bolwerk in Sas van Gent is vannacht door een groepje mannen beroofd van zijn portemonnee en zijn gsm.


De 59-jarige man uit Vlijmen werd rond 02.15 uur langs de achterkant besprongen door meerdere personen. De man viel op zijn gezicht en zijn knie maar hij werd verder niet geschopt of geslagen. Wel liep hij door de val enkele kneuzingen op.

Zijn portemonnee, met daarin persoonlijke papieren en enkele honderden euro's en zijn gsm werden gestolen. De daders gingen er na de beroving vandoor.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sas Vegassss! (23-5-2009 om 19:20)
Mensen toch!! Jullie blijven praten over ons! Kom het dan gewoon eens uitleggen bij de bankjes? O nee, daar hebben jullie dan weer het lef niet voor? De mensen zijn niet weerloos, wij groeten meestal en als we zien dat ze er niet door kunnen, zorgen we er optijd voor dat ze dat wel kunnen!
Thomas (23-5-2009 om 17:35)
Hej als jullie problemen ofzo hebben terwijl wij het niet zijn, kom 's avonds dan gewoon langs. We zijn er altijd tussen 7 en 8 dus waar wacht je op?
Kom op zeg (23-5-2009 om 16:51)
Gaan we er nu dan maar klakkeloos vanuit dat die jongens het gedaan hebben? Ze voelen zich aangevallen, vind je het gek? Hou toch eens op met een zondebok aan te wijzen!
Tekkel (23-5-2009 om 13:15)
" ons de jeugd is gewoon niet meer te vertrouwen" Wij voor gezorg jullie zogenaamde ouderen zorgen daarvoor met jullie vooroordelen en gemier om alles als kinderen op straat voetballen is het al overlast asjeblieft en omdat wij hanjeugd daar hele dag zitte ja en? ben je zelf nooit jong geweest
John van Riemsdijk (23-5-2009 om 13:15)
@ Exsassenaar: Ik blijf het onzin vinden om een groep jongeren verdacht te maken. Ben je zelf ook niet jong geweest? Door één groep verdacht te maken sluit je ze buiten de gemeenschap en zijn ze eerder geneigd rottigheid uit te halen. Stimuleer ze om ook een oogje in het zeil te houden. Das beter!
Vonck (23-5-2009 om 13:01)
Reacties net als die van Kevin zeggen al genoeg over het niveau.