Weerbericht:
Overdag perioden met zon, kans op een bui. Donderdag grijs en regenachtig
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Man zonder rijbewijs blijkt hardleers

Toegevoegd: 21-05-2009, 11.37 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - De politie heeft afgelopen nacht een 36-jarige man uit Vlaardingen tweemaal betrapt op het rijden zonder geldig rijbewijs.

Donderdag omstreeks 00.15 uur reed de man in zijn bestelbus over de Axelsestraat. Bij het zien van een politieauto doofde hij zijn verlichting en reed, tegen het verkeer in, de Van Steenbergenlaan in. De agenten keerden hun auto en zette de bestelbus aan de kant.

Uit navraag bleek dat de bestuurder niet in het bezit was van een geldig rijbewijs. Tegen hem werd proces-verbaal opgemaakt. Ook kreeg hij het dringende verzoek niet meer te gaan rijden en zijn bus te laten staan.

 
Dat hij niet aan dit verzoek had voldaan, bleek later vannacht. Rond 03.00 uur zagen agenten de man weer rijden in zijn bus. Deze keer in de omgeving van de Steenkamplaan. Op het stopteken en blauwe zwaailicht reageerde hij niet. Uiteindelijk werd hij op de Alvarezlaan klemgereden waarna hij kon worden aangehouden.

De man is overgebracht naar het politiebureau voor verhoor en opmaken van proces-verbaal waarna hij weer in vrijheid werd gesteld. In zijn bestelbus zal hij voorlopig niet meer rijden want die werd door de politie in beslaggenomen.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Goesenaar (21-5-2009 om 21:30)
En auto gelijk vernietigen.