Aanhoudingen voor gestolen vlag sportpark

Toegevoegd: 23-05-2009, 11.47 uur

Door: Manfred Berrevoets
HULST - De politie heeft zaterdag twee mannen aangehouden die op een sportpark een vlag hadden gestolen.

De politie kreeg zaterdag omstreeks 04.00 uur een melding dat er op het sportpark aan de Zandstraat in Hulst rumoer werd gehoord. Bij aankomst zagen agenten twee personen weglopen. Eén van hen, een 18-jarige jongeman uit de gemeente Terneuzen, werd op het terrein aangehouden. Hij had een vlag bij zich, die hij van een vlaggenmast op het park had gehaald.

De andere persoon, een 17-jarige jongeman uit Hulst werd later in zijn woning aangehouden, maar bleek niets van het park in zijn bezit te hebben. De 18-jarige heeft afstand gedaan van de vlag.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Harry (24-5-2009 om 11:19)
Nounou een vlag gestolen, klinkt meer als een kwajongesstreek. nou niet gelijk bestempelen als zware criminelen hoor!
Verstand (23-5-2009 om 17:51)
17 en 18 jaar, dan moet je inderdaad je verstand nog krijgen. Maar als je als 18 jarige nog zo weinig verstand hebt, moet je je inderdaad wel zorgen gaan maken. Wie neemt nou een vlag mee, en wat moet je ermee? Dat zijn nu vragen die mensen met verstand zichzelf wel stellen.