Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man gewond door ontploffende duikfles

Toegevoegd: 23-05-2009, 16.04 uur
Door: Manfred Berrevoets
RENESSE - Op de Zeedistelweg in Renesse is zaterdag omstreeks 12.00 uur een 26-jarige man uit Leiden gewond geraakt door een ontploffende duikfles.


De man had zijn duikflessen laten vullen en wilde deze in zijn auto plaatsen. Op dat moment vlogen door de druk de koppelstukken eraf en boorden de flessen zich in de achterbank van de auto.

De man is met onbekend letsel per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Duikert (25-5-2009 om 06:51)
De jongen maakt het naar omstandigheden goed, er zat waarschijnlijk een verkeerde kraan op de fles, deze kraan gaat er makkelijk in maar de draad is net iets kleiner dan bij de kraan die erin hoort te zitten. Zolang de kraan goed vast op de fles draait zie je er aan de buitenkant niets aan.
Vonck (24-5-2009 om 20:48)
@ Duikertje... U bent onderdeel van het onderzoeksteam begrijp ik? Vraag me echt af hoe mensen als u erbij komen dat de rest van Zeeland op dit soort kortzichtige onnozele meningen zit te wachten.
Kees (24-5-2009 om 19:40)
Heel benieuwd naar de oorzaak want normaal gesproken zou dit nooit moeten kunnen.
Alfred (24-5-2009 om 18:02)
Ook het vul station had beter op moeten letten en geen ongekeurde en/of ondeugelijke flessen moeten vullen.
Piet wondergem (24-5-2009 om 13:52)
Ordeel niet te snel ik heb zelf een ademluchtfles tegen mijn hoofd gekregen die wel was gekeurd en aan iedere veiligheidsnorm voldeed hier is ook bij het onderzoek niets uitgekomen, zelf heb ik nog dagelijks last van dit ongeval, van dit onderzoek heb ik zelf ook nooit iets vernomen.
Vicromijn (24-5-2009 om 12:51)
Duikertje, kan jij bevestigen dat de fles niet gekeurd was, of is dit klakkeloze speculatie waardoor indianenverhalen de wereld in worden geholpen? Wat ik aan informatie lees is zeer summier. Jammerlijk staat nergens wat de toedracht van het ongeluk was!
Cookie-instellingen beheren