Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken man botst op lichtmast

Toegevoegd: 24-05-2009, 20.33 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Op de Vrijheidslaan in Terneuzen is zondag rond 03.30 uur een 27-jarige man uit Hulst met zijn auto tegen een lichtmast gereden.


De bestuurder en zijn passagier bleven bij het ongeval ongedeerd. Wel bleek dat de 27-jarige bestuurder onder invloed van alcohol had gereden. Hij kreeg hiervoor een rijverbod van 3 uur en een proces-verbaal.

Over schade aan de auto is niets bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zoop (25-5-2009 om 18:29)
Haha die ja-ja. En als het koningshuis nu eens zelf beschonken achter het stuur zit? Maar goed, voor de hardleerse drinker zouden ze best verplicht afkicken met controle mogen invoeren van mij. rijbewijs pas weer terug na een paar maandjes bewezen "droog" natuurlijk.
Nee nee (25-5-2009 om 17:35)
Jaja, ik weet niet of je wel eens de krant leest, maar onze regeringsleiders worden zelf ook opgepakt met drank achter het stuur, dus verwacht maar niet veel van de regering. En dan nog, met meer regels los je helemaal niets op. Nu mag het ook niet, en toch gebeurt het.
Ja-Ja (25-5-2009 om 07:50)
Nu is het een lichtmast en de volgende keer ?U of een familielid of kennis. 0% alc in verkeer! Maar ik blijf een roepende in de woestijn. Er moet eerst een bekende ,bv oranjehuis, aangereden worden door een dronkenlor en dan gaat er pas iets gebeuren. Regering doe iets!!
Cookie-instellingen beheren