Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Arrestaties na vechtpartij in speeltuin

Toegevoegd: 24-05-2009, 22.25 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - De politie heeft zaterdagmiddag drie personen aangehouden na een uit de hand gelopen ruzie in een speeltuin in Vlissingen.


De situatie begon als een ruzietje tussen twee jongetjes van circa acht jaar. De ruzie werd gesust door een ouder meisje. De moeder van één van de jongetjes kwam kort daarna naar het meisje toe om de zaak uit te praten. Even later kwamen echter twee meisjes van circa 16 jaar de speeltuin binnenlopen om verhaal te halen.

Dit resulteerde in een vechtpartij waarbij een tafel en enkele stoelen in het rond vlogen. Het oudere meisje werd bij de haren gepakt en kreeg een vuistslag in het gezicht. Kleine kinderen in de speeltuin waren getuige van de vechtpartij.

De politie moest er aan de pas komen om drie personen aan te houden. Een moeder van 36 en twee meisjes van 16 jaar werden meegenomen naar het bureau.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ingeborg (25-5-2009 om 07:25)
Maar maar.dit kan toch niet,waar kleine kinderen bij zijn!!! als volwassenen moet je een voorbeeld zijn voor kinderen.die moeten zich schamen.
JSK (25-5-2009 om 00:24)
Gezellig naar de speeltuin... Waarom moet toch altijd iedereen met andermans problemen bemoeien. Zucht...
GeJa (24-5-2009 om 23:22)
Gek is dat toch. Kinderen kunnen problemen onderling prima oplossen. Tot ouders er zich mee gaan bemoeien. Dan gaat het mis.. Hoe zou dat toch komen??
An (24-5-2009 om 23:21)
Echt een schande om je zo te gedragen waar kleine kinderen getuige van zijn. Zo wordt de jeugd nou gewoon verziekt! Iedereen wil met z'n vuistjes z'n gelijk halen. Moeder van 36 schaam je helemaal maar es kapot. Je bent echt een kleuter als je je zo gedraagt. Echt superstom ben je dan.
John (24-5-2009 om 23:13)
Tja....ik weet natuurlijk de reden van dit voorval niet. Mare..... vechtende meiden en een moeder in een speeltuin met kleine kinderen, waar vervolgens de politie ook nog eens arrestaties doet? Het moet niet gekker worden....even blijven nadenken mensen.
Cookie-instellingen beheren