Weerbericht:
Geleidelijk bewolkt, vooral in de middag regen. Zondag later zonnig en warm
Verkeersinformatie:
Geen files

Arrestaties na vechtpartij in speeltuin

Toegevoegd: 24-05-2009, 22.25 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - De politie heeft zaterdagmiddag drie personen aangehouden na een uit de hand gelopen ruzie in een speeltuin in Vlissingen.


De situatie begon als een ruzietje tussen twee jongetjes van circa acht jaar. De ruzie werd gesust door een ouder meisje. De moeder van één van de jongetjes kwam kort daarna naar het meisje toe om de zaak uit te praten. Even later kwamen echter twee meisjes van circa 16 jaar de speeltuin binnenlopen om verhaal te halen.

Dit resulteerde in een vechtpartij waarbij een tafel en enkele stoelen in het rond vlogen. Het oudere meisje werd bij de haren gepakt en kreeg een vuistslag in het gezicht. Kleine kinderen in de speeltuin waren getuige van de vechtpartij.

De politie moest er aan de pas komen om drie personen aan te houden. Een moeder van 36 en twee meisjes van 16 jaar werden meegenomen naar het bureau.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zinloos (26-5-2009 om 17:11)
Het heet toch een SPEELtuin daar hoort gespeeld te worden en voor de mensen die zonodig moeten knokken zijn er verschillende sporten waar ze hun zwakte kunnen tonen bv kickboxen,boxen taekwando enzv en daar heb je tenminste gelijkwaardige tegenstanders ipv spelende kids.
Ternose (25-5-2009 om 23:30)
Als een kinderspeeltuin al niet meer veilig is. Het is hopelijk een incident, maar dit mag zeker niet gebeuren voor het oog van kinderen. Lomp gedrag van oudere kinderen en volwassenen. Wees een voorbeeld. Maar dit schijnt tegenwoordig normaal te zijn in dit land. Waar gaan we naar toe?
B. (25-5-2009 om 23:29)
Geen goed voorbeeld van de moeder nee maar ik ken meerdere aso brutale kids die tot t uiterste gaan, sommigen zijn nog echt geen 16 dat is ook niet goed!!! maar we kennen niet het hele verhaal!
Anoniem (25-5-2009 om 20:00)
Waarom oordeelt iedereen zo snel over de moeder? Misschien waren de twee 16 jarige meiden wel de aanleiding? Jeugd is tegenwoordig ook snel agressief!
Nelie (25-5-2009 om 19:02)
Mensen kunnen niks meer hebben van elkaar en willen laten zien dat ze zich wat voelen,maar ze zijn niks,iedereen moet mekaar laten zoals we zijn,er moet nodig een tijd komen dat we een stuk minder moeten hebben en verkrijgbaar zijn,we zzijn te verwend en willen meer en meer terwijl het niet kan.
Gerrie (25-5-2009 om 17:25)
En de beheerder en zijn vrouw zijn zo lief, die verdienden dit helemaal niet. Ze zijn gewoon gek. Die mensen denken gewoon niet door hoe het allemaal is. En de speeltuin krijgt ook een lekkere naam he.
Cookie-instellingen beheren