Weerbericht:
Geleidelijk bewolkt, vooral in de middag regen. Zondag later zonnig en warm
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken scooterrijder (38) ten val

Toegevoegd: 25-05-2009, 10.00 uur
Door: Roland de Jong
SLUISKIL - Bij een eenzijdig ongeluk op de Groenoord in Sluiskil is zondagavond een man gewond geraakt. Hij bleek dronken.


Een 38-jarige man uit de gemeente Terneuzen ging rond 23.10 uur een stukje rijden op de scooter van een 22-jarige plaatsgenoot. Hij reed op de Groenoord tegen een stoeprand aan en kwam ten val met de scooter.

Toen de politie ter plaatse kwam bleek de man de nodige alcoholische drankjes te hebben gedronken en in het ziekenhuis is daarom bloed van de man afgenomen. Hij liep diverse schaafwonden op, onder andere in zijn gezicht, want hij droeg geen helm ten tijde van het ongeluk.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
D. (29-5-2009 om 10:06)
Is niet nodig. die was hij voor dit ongeluk al kwijt.
Geen alcohol in verkeer aub (26-5-2009 om 17:18)
Rijbewijs afpakken en nooit meer teruggeven er liepen op dat tijdstip meerdere mensen op straat ivm einde motordagen voor het zelfde geld had hij iemand invalide gereden, wanneer wordt er nu eens hard opgetreden tegen dit soort stommerikken
Cookie-instellingen beheren