Weerbericht:
Overdag bewolkt en in de middag perioden met regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Inbreker (39) botst op politieauto

Toegevoegd: 25-05-2009, 10.02 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Een inbreker is vannacht in botsing gekomen met een politieauto toen hij wilde wegrijden van de plaats delict. De man ging er na de aanrijding vandoor, maar kon later toch worden opgepakt.


De politie had rond 04.00 uur de melding binnengekregen dat er werd ingebroken bij een winkel aan de Oude Vlissingseweg in Middelburg. Toen de politie arriveerde reed net een auto het terrein af.

De 39-jarige Vlissinger kwam hierbij in botsing met de politieauto. De man zag kans er vandoor te gaan, maar in de Spoorstraat in Oost-Souburg kon hij toch tot stoppen gedwongen worden.

 
De man rende zijn auto uit en verstopte zich in de bosjes. De agenten kregen de man te pakken en hij is overgebracht naar een politiecel in Torentijd. Bij de verdachte werd een steekwapen aangetroffen. De politie heeft dit in beslag genomen.

De man wordt vandaag verder verhoord. Het is nog niet bekend of hij ook daadwerkelijk goederen heeft meegenomen. Inmiddels is wel gebleken dat de auto waarin de man reed was gestolen vanaf de Spoorstraat in Oost-Souburg. De auto raakte ook flink beschadigd bij de aanrijding.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (26-5-2009 om 19:09)
@kees om die politie auto ben ik niet rouwig maar om die paal wel omdat de gemeentewerkers van vlissingen weer een hoop werk hebben om de paal weer te vervangen en dat vind ik veel erger dan een beschadigde bonnen mobiel
Zoop (25-5-2009 om 18:06)
@ vonck, hij wilde hem nog terugbrengen.
Vonck (25-5-2009 om 15:58)
Vind het behoorlijk frappant dat hij tot stoppen gedwongen is in dezelfde straat waar hij de auto uit weggenomen heeft.
Kees (25-5-2009 om 12:26)
Fijn,beter werkt de Politie hier dan in Barneveld en Soeterbeg zag ik gister bij P.de V
Kees (25-5-2009 om 12:08)
De politieauto had ook flink schade. Airbags waren opengeklapt. Verkeersbord omver.
Ooggetuige (25-5-2009 om 10:48)
Als ooggetuige van het voorval, wil ik hier tóch even kwijt dat de auto klemgereden werd in de Kanaalstraat en de man verstopte zich helemaal niet in de bosjes, maar rende weg en werd ingehaald door een agent. Jammer dat zo'n bericht 2 onjuistheden bevat.
Cookie-instellingen beheren