Weerbericht:
Half tot zwaar bewokt en een enkele bui
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Zwarte auto laat vrouw schrikken

Toegevoegd: 25-05-2009, 10.16 uur
Door: Roland de Jong
RILLAND - Een 31-jarige vrouw en haar 6-jarige zoontje zijn zondag lichtgewond geraakt toen zij de bosjes inreden nadat ze moesten uitwijken voor een zwarte auto die opeens de weg opdraaide.


Het ongeluk deed zich rond 15.20 uur op de Bathseweg bij Rilland. De auto draaide vanuit een inrit de weg op. De vrouw, afkomstig uit de gemeente Reimerswaal, schrok hier ontzettend van en stuurde naar links om een aanrijding te voorkomen. Hierdoor raakten de wielen van haar auto in de berm en de auto reed bijna de dijk af.

Om dat te voorkomen maakte de vrouw weer een stevige stuurcorrectie naar rechts en kwam met auto en al in de bossen terecht. De zwarte auto is doorgereden zonder te stoppen.
 
De vrouw en haar zoon zijn er gelukkig met wat schrammen en kneuzingen vanaf gekomen, maar volgens de politie had alles heel anders kunnen aflopen. De politie is dan ook op zoek naar getuigen van het ongeval. Zij worden verzocht zich te melden op het politiebureau in Kruiningen, of te bellen met 0900-8844.
 
De auto van de vrouw is total loss.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (26-5-2009 om 19:25)
Als je een ongeluk veroorzaakt(dit gebeurt niet met opzet) wees dan een vent/dame en bied de inzittende op zijn minst hulp, bijna iedereen is goed verzekerd en verzekerd zijn we zodat bij schade aan derde de schade van de derde vergoed wordt, dus doorijden is gewoon onbegrijpelijk en zwak
B. (25-5-2009 om 23:23)
Kan me zo een schrik wel indenken, niet overdreven hoor. erg vervelend maar gelukkig goed afgelopen. auto total-loss? nou... was dan vast een oudje??? sterkte ermee!
Annika (25-5-2009 om 20:41)
Ik vind het ook een schande en daar horen zeker zwaardere straffen op! Nog wel met minderjarig kindje ernaast, kon wel dood zijn! En die bestuurders van tegenwoordig rijden zomaar door na een ongeluk! Gewoon weg schandalig!!!
Kristijn (25-5-2009 om 19:08)
Nou, dit is wel erg overdreven or. Als iedereen zou schrikken van alle zwarte auto´s die ineens uit een uitrit komen. Zou het toch niet helemaal goedkomen hoor.
Zoop (25-5-2009 om 17:58)
Doorrijden bij een ongeval is een misdrijf ook als je alleen getuige bent. Misdrijf zoals in opsporingsbericht, arrestatie, rechter, gevangenis. Het willens en wetens helpen van een voortvluchtige is ook strafbaar btw.
R. de Bokx (25-5-2009 om 17:15)
Schande!!!!! Er zouden zeer zware straffen op moeten staan! dat je het niet in je hoofd zou halen om door te rijden! dit moet zo iemand gezien hebben! het is te hopen dat zo iemand zich toch nog meld!!!
Cookie-instellingen beheren