Weerbericht:
Half tot zwaar bewokt en een enkele bui
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Gevaarlijke medicijnen verloren in Goes

Toegevoegd: 25-05-2009, 14.27 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Op of rondom de Grote Markt in Goes is iemand afgelopen zaterdag gevaarlijke medicijnen verloren.

De medicijnen kunnen met name voor kinderen erg gevaarlijk zijn als ze niet zijn voorgeschreven. De hoeveelheden die zijn verloren zijn niet bekend. Wel is duidelijk dat het gaat om Trazolan, Oxazepam, Sertraline en Melatoline, bekende anti-depressiva en slaapmiddelen.


Mocht u de medicijnen hebben aangetroffen, dan kunt u ze afgeven bij de apotheek of op het politiebureau.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (26-5-2009 om 19:30)
Dit gebeurt wel erg vaak meschien is het handig als de mensen die zware medicijnen gebruiken zelf eens beter op hun medicijnen letten, laat ze niet overal in huis slingeren maar op een vaste plek, vervoer ze buitenshuis in een goed afgesloten (hand)tas maar NOOIT in uw broekzak of iets dergelijks
Marina (25-5-2009 om 21:33)
Ik zelf had ooit oxazempam voorgeschreven gekregen tegen me psychische stoornissen! En ook de sertraline slikt ik nog; van 50 mg! Ik ben er mee eens dat die middelen gevaarlijk kan zijn voor kleine kinderen! Maar zelfs ook voor mensen met psychische/verstandelijke beperking!
Zoop (25-5-2009 om 17:54)
Dat komt ook nog al eens vaak voor, maar niet zo verwonderlijk gezien de medicatie, daar wordt je natuurlijk zo suf van als een konijn. Kunnen ze het niet opsturen voor die "vergeetachtige" mensen? Dan kunnen ze het ook niet kwijtraken/verliezen.
Cookie-instellingen beheren