Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Westbuis tunnel dicht vanwege lekkage

Toegevoegd: 25-05-2009, 17.37 uur
Door: Roland de Jong
ELLEWOUTSDIJK - De westbuis van de Westerscheldetunnel (N62) is vanmiddag afgesloten vanwege een auto die kampte met brandstoflekkage.
 
De melding van de lekkage kwam rond 16.35 uur binnen. De brandweer alarmeerde twee voertuigen om de lekkage te verhelpen en om gevaarlijke situaties te voorkomen. De buis werd afgesloten voor het verkeer.
 
Rond 18.10 uur was de buis weer open voor het verkeer.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Erik (26-5-2009 om 20:06)
Ik heb er zelf anderhalf uur stil gestaan. had het heel normaal gevonden als we en door 1 buis zouden kunnen en gratis, bij calamiteiten in welke vorm dan ook rond antwerpen mogen ze ook gratis door de liefkenshoektunnel, dus waarom hier niet, en de informatie was ronduit slecht te noemen.
Steven (26-5-2009 om 10:05)
Laatste weken al meerdere malen lang moeten wachten en alle verhalen kloppen precies. de tunnel moet op deze reacties actie ondernemen. Er kan iets gebeuren maar dat is niet te voorkomen. z-vl wordt afgezonderd van NL, niet alleen door de tol maar ook andere punten, brug open of dicht aangev e.d...
Frans (26-5-2009 om 08:44)
Ik vind de tunnel maar niets, elke keer denk ik wat er boven mijn hooft hangt. De westerschelde. Angstig gevoel als de tunnel nu eens zou gaan lekken...
Franske (26-5-2009 om 06:23)
Ik heb daar gisteren gestaan. Informatie zou toch een stuk beter kunnen, en stel idd de tweede buis open voor beide richtingen, gebeurt wel vaker.
Erwin (26-5-2009 om 05:50)
Belachelijk dat de 2 de buis niet is open gegooid. Nee als er een belangrijk iemand door had gemoeten dan was het wel gebeurd, maar laat de werkmensen maar wachten. Ook erg fijn dat we zulke goede informatie kregen. Enne wachter ze zitten niet in de randstad daarom wonen we dus hier.
Frans (26-5-2009 om 00:49)
Is het nou zo moeilijk om de andere buis open te stellen voor allebei de rijrichtingen?? zo te simpel zijn.
Cookie-instellingen beheren