Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Westbuis tunnel dicht vanwege lekkage

Toegevoegd: 25-05-2009, 17.37 uur
Door: Roland de Jong
ELLEWOUTSDIJK - De westbuis van de Westerscheldetunnel (N62) is vanmiddag afgesloten vanwege een auto die kampte met brandstoflekkage.
 
De melding van de lekkage kwam rond 16.35 uur binnen. De brandweer alarmeerde twee voertuigen om de lekkage te verhelpen en om gevaarlijke situaties te voorkomen. De buis werd afgesloten voor het verkeer.
 
Rond 18.10 uur was de buis weer open voor het verkeer.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sebas (25-5-2009 om 22:17)
Ik snap best dat het draait om de veiligheid bij de WST, maar om nou 2 uur lang de hoofdverbinding tussen Zuid en Noord volledig af te sluiten, dicht dat lek en sleep die vrachtwagen eruit. Ik vind het verkeer 2 uur echt stil zetten veel te lang, en de info via de radio was ook niet echt optimaal.
Anne (25-5-2009 om 21:52)
@Johan. Brandstof in een 6,6 km lange buis onder de westerschelde lijkt mij geen kleinigheidje en wees blij dat je niet meer hebt moeten betalen omdat je langer dan de standaard reistijd op het tunneltracé hebt doorgebracht. PS: Ook ik heb anderhalf uur moeten wachten voor ik naar huis kon.
R. van Damme (25-5-2009 om 21:52)
En wat doen de medewerkers van de tunnel als er duizenden auto's door de tolpoorten moeten die al anderhalf uur stilstaan ???? Juist, dan doe je maar 2 van de 7 kassa's open...
Wachter (25-5-2009 om 21:42)
Wachttijd...kijk eens rond de grote steden. Daar dagelijks wachttijd van anderhalf uur. Hier ook nooit voor boot moeten wachten zeker? En bij wachttijd ooit gratis over gezet? Dit 'kleinigheidje' had mischien wel iets 'groots' kunnen worden, dus liever wat veiligheid en wachten, hoe vervelend ook.
Walter (25-5-2009 om 21:38)
Wij in zeeuws vlaanderen zijn al heel veel opgeschoten met de tunnel als er een auto pech heeft mag je wachten of rond via antwerpen want veerboten behouden was te duur en degene die perse de tunnel wilden betalen er toch niet zelf voor
Venema (25-5-2009 om 21:17)
Wat dacht je dan Johan. GRATIS? Je bent vast een echte Zeeuw!
Cookie-instellingen beheren