Weerbericht:
Half tot zwaar bewokt en een enkele bui
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 4 km

Westbuis tunnel dicht vanwege lekkage

Toegevoegd: 25-05-2009, 17.37 uur
Door: Roland de Jong
ELLEWOUTSDIJK - De westbuis van de Westerscheldetunnel (N62) is vanmiddag afgesloten vanwege een auto die kampte met brandstoflekkage.
 
De melding van de lekkage kwam rond 16.35 uur binnen. De brandweer alarmeerde twee voertuigen om de lekkage te verhelpen en om gevaarlijke situaties te voorkomen. De buis werd afgesloten voor het verkeer.
 
Rond 18.10 uur was de buis weer open voor het verkeer.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
C haak (28-5-2009 om 11:31)
Hey Ik. Je heb groot gelijk. Degene die hier zitten te klagen hebben gewoon haast. In de tijd van de boot betaalde je gewoon je oversteek,en als je na lang wachten(vooral in het hoogseizoen) eindelijk op de boot mocht hoorde je ook niemand klagen over gratis over mogen.
Zeeuwsvlaaming (27-5-2009 om 20:56)
Nou wat een feest. Eerst examens gehad dacht eindelijk naar huis te kunnen... was het feest bij de tunnel. ik heb er iets meer dan 1,5 uur voor gestaan frans @ de tunnel lekt al hoor. Alle witte plekken aan de wanden zijn zout plekken van buiten af.
Pipa (27-5-2009 om 20:04)
Tjonge wat een gemekker allemaal om eens een half uurtje later thuis te komen zeg.Het is maar goed dat de tunnel afgesloten wordt bij een calimiteit want als er daadwerkelijk iets gebeurd is leiden in last,met misschien rampzalige gevolgendenk maar terug aan de tunnel branden in het buitenland
Ik (27-5-2009 om 16:53)
Wat een stelletje zeuren! Mijn pa heeft jaren bij de PSD gewerkt en toen was het hele dagen dat mensen liepen te klagen over de wachtijden bij mist, storm enz.. En nu is er een tunnel en is het weer niet goed. En toen riep iedereen.. zal makkelijk zijn dat die tunnel er ligt.. niet dus!!!
Bas (26-5-2009 om 23:15)
Anne, volgens mij is er geen een tunnel waar gevaarlijke stoffen door mag (vrachtwagens met lading) behalve dan bij de WST. (maar misschien heb ik het mis)
Sebas (26-5-2009 om 20:41)
Er zijn i.g.v. calamiteiten verschillende oefeningen geweest bij de WST, en tijdens oefeningen kan het verkeer binnen de 10 à 15 minuten omgezet worden naar de andere buis. Waarom dan gisteren niet ? (Bij de ingang van de tunnel staat in vangrail op wieltjes)
Cookie-instellingen beheren