Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
53 files van totaal 176 km

Jongetje (9) geschept door personenauto

Toegevoegd: 26-05-2009, 09.41 uur
Door: Roland de Jong
OVEZANDE - Op de Slake in Ovezande is gistermiddag een 9-jarig jongetje tijdens het oversteken aangereden door een personenauto.


Het jongetje reed rond 15.40 uur achter een grote groep fietsers. Op een gegeven moment stak hij de weg over. Hij zag hierbij een personenauto, die werd bestuurd door een 68-jarige man uit de gemeente Borsele, die hem tegemoetkwam over het hoofd. Een aanrijding was het gevolg.

Het jongetje is door een ambulance meegenomen naar het ziekenhuis. Hij liep een hersenschudding op en kneuzingen aan arm en been. Ook miste hij een tand. Na een nacht in het ziekenhuis mag de jongen vermoedelijk vandaag weer naar huis.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bram (26-5-2009 om 16:02)
Zinloze eerste reactie van persoon onbekend. Reageer anders niet.
Souburger (26-5-2009 om 15:31)
Sorry hoor maar dit kan iedereen overkomen,het is natuurlijk erg voor die jongen,maar ook erg voor die bestuurder van die auto .
Onbekend (26-5-2009 om 12:55)
Schandalig dat dit zomaar kan gebeuren. Vreselijk voor de ouders en familie leden van dit jongentje
Cookie-instellingen beheren