Weerbericht:
Van het zuidwesten uit regen
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 14 km

Beknelling bij ongeluk Oud Vossemeer

Toegevoegd: 26-05-2009, 19.39 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Jan-Willem Kempeneers
OUD-VOSSEMEER - Bij een eenzijdig ongeval op de Molendijk bij Oud-Vossemeer is dinsdagmiddag een 58-jarige vrouw gewond geraakt. De brandweer rukte uit om haar uit haar benarde positie te bevrijden.


De vrouw, afkomstig uit De Heen, reed over de Molendijk, komende uit de richting Oud-Vossemeer en kwam in een bocht door nog onbekende oorzaak in de rechterberm terecht. Na een stuurcorrectie reed ze aan de andere kant de dijk af en kwam vervolgens tegen een boom tot stilstand. Naast de brandweer kwamen ook twee ambulances ter plaatse.

Ook de traumahelikopter uit Nijmegen werd gealarmeerd. Deze is echter niet meer ter plaatse geweest. De vrouw is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis in Bergen op Zoom. De totaal vernielde auto is afgesleept door een bergingsbedrijf.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (26-5-2009 om 20:06)
Mensen zitten van alles te doen in de auto, bellen/ makeuppen/ smsen/ eten en drinken hierdoor is de aandacht niet meer op de weg en zo kan het gebeuren dat een auto in de berm raakt en crasht terwijl je al deze handelingen ook prima buiten de auto kunt doen en zo het risico op een ongeval verklein