Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Aanhoudingen na mishandeling Bevrijdingsfestival

Toegevoegd: 27-05-2009, 16.45 uur
Door: Anne Goudzwaard

SLUIS - Politie Zeeland heeft onderzoek gedaan naar een aantal mishandelingen die gepleegd zijn door een groep jongeren uit de gemeente Sluis.


Op 5 mei jl. tijdens het bevrijdingsfestival in Vlissingen is een 22-jarige man uit de gemeente Sluis door een groep van ongeveer twaalf personen aangevallen en mishandeld. Hij heeft hierbij een gebroken oogkas opgelopen. Naar aanleiding van deze zaak zijn drie verdachten aangehouden.

In een andere zaak, waarbij op 25 mei jl. een 20-jarige man eveneens afkomstig uit de gemeente Sluis, in Breskens is mishandeld zijn nog drie verdachten aangehouden. De verdachten zijn afkomstig uit de gemeente Sluis en zijn 16 tot 20 jaar oud.

Een tweetal andere zaken, een mishandeling in een discotheek en op een school, heeft de politie nog in onderzoek. De jongeren worden ook in deze zaken als verdachten gehoord. Momenteel zitten de zes jongeren nog in verzekering


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter (28-5-2009 om 13:33)
Zet ze maar eens achter de tralies,zou eens goed voor ze zijn die vechtersbazen. hier in nederland krijgen voeding, in de plaats van opvoeding. of stuur ze maar op taakstraf, dan hoop ik dat ze onder mij mogen werken.
Robert (27-5-2009 om 22:23)
Mooi zo !! Heel die groep oppakken, dan zijn de bushalte, oostburg, AH en de mensen in oostburg weer veilig. Allemaal oppakken. Ze verpesten heel het uitgaan hier
Cookie-instellingen beheren