Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
65 files van totaal 244 km

Fietser aangereden door vrachtwagen

Toegevoegd: 28-05-2009, 09.04 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Een fietser is gisterochtend gewond geraakt toen hij werd aangereden door een vrachtwagen. Zijn fiets werd volledig plat gereden.


Het ongeluk vond rond 07.15 uur plaats op de kruising van de Veerseweg met de Nassaulaan. De bestuurder van de vracht-wagen, een 28-jarige man uit de gemeente Middelburg, reed over de Veerseweg en sloeg rechtsaf de Nassaulaan in. Hij zag hierbij de fietser over het hoofd die eveneens over de Veerseweg reed.

De fietser, een 38-jarige man uit de gemeente Veer, kwam ten val tussen de wielen van de vrachtwagen. Hij is met schouderletsel per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Zijn fiets werd volledig plat gereden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Randy (1-6-2009 om 15:54)
@Theking, Chauffeur sloeg rechtsaf,hoe steek jij je hoofd dan uit het raampje?enfin je kent het dus niet goed genoeg.
TheKing (1-6-2009 om 13:48)
Die chauffeur had gewoon ff ze kop buite t raampje moete steke en kijke of goed het fiets pad moete controlere voor ruim voor je af gaat slaan,doe ik ook en t werkt.Maja afleiding,muziekje,haasten...enfin je ken t wel.Hy heb hier zeker van geleerd en donders geluk gehad.
Cynthia (29-5-2009 om 20:11)
@IK: Er ligt een fietspad naast de autoweg en pas bij de T-splitsing komen deze 2 paden naast elkaar. Die fietser reed dus niet echt naast die vrachtauto, maar gewoon op een (apart) fietspad. Je raad was hier dus niet aan de orde.
Cést moi (29-5-2009 om 09:30)
Waarom altijd gelijk de schuld aan de chauffeur geven?We willen wel allemaal onze dagelijkse behoefte hebben,nou dat gaat echt niet zonder chauffeurs lukken hoor.Je ziet echt niet alles in die spiegels hoor.Samen opletten zal al veel schillen.Ze proberen hun werk goed te doen.
IK (29-5-2009 om 08:19)
Ik heb mijn Kids van jongs af aan geleerd om nooit naast een vrachtwagen te gaan staan/rijden! Mijn broer rijdt ook op een grote trekker met oplegger en je ziet als chauffeur echt helemaal niet wat er naast je wagen gebeurd.. Sterkte aan deze beide mensen.
Brakke (28-5-2009 om 13:52)
Fietser is er nog goed afgekomen, woon zelf op de Veerseweg en als je ziet hoe de vrachtwagens voorbij scheuren hou je je hart vast! Beterschap gewenst voor de fietser!
Cookie-instellingen beheren