Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Politie bekeurt trucks op Stationsbrug

Toegevoegd: 28-05-2009, 11.52 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie heeft vanmorgen tijdens een controle op de Stationsbrug in Middelburg twee chauffeurs bekeurd omdat hun vrachtwagencombinatie te zwaar was voor de brug.

De Stationsbrug is verboden voor voertuigen waarvan de totaalmassa hoger is dan 3,5 ton. Dit staat ter plaatse aangegeven. Naast de boetes voor de truckers werden ook zeven fietsers bekeurd. Zij reden door rood licht. Drie automobilisten negeerden de verplichte rijrichting.


De controle werd gehouden tussen 07.30 en 08.15 uur.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arend (29-5-2009 om 00:45)
Daar moet de politie veel meer controleren, de over-tredingen rijzen de pan uit. Fietders en automobilisten, het maakt niet uit,, idereen doet maar wat..ook de voetgangers houden zich niet aan de regels Het is schandalig. De verkeersregels schijnen alleen voor de domme weggebruikerd te gelden..
Een trucker (28-5-2009 om 21:55)
De politie heeft niet beters te doen zeker een weer de chauffeurs btj lastig vallen laat de gemeente 1 lijn trekke verbied dan ook die bussen over de markt levengevaarlijk!!!
Wim (28-5-2009 om 18:43)
En dan te bedenken dat de bussen gewoon over de stationsbrug mogen denderen. Dus een vrachtauto is te zwaar en een bus niet, hoe leggen we dit uit aan een eventueel slachtoffer.
Jan (28-5-2009 om 18:33)
Een bus en een tractor met 20 ton zand mag er wel over er staan inderdaad borden , die een tonnage aangeven maar ik dacht dat het meer was om de fietsers te beschermen tegen het vracht verkeer, dit na een dodelijk ongeluk
Joost (28-5-2009 om 18:28)
Leuk een reaktie te plaatsen en je gram te halen! Dit is nu typisch zo'n situatie. Truckers trekken zich van niets en niemand iets aan, zolang ze hun opdracht maar uitvoeren.Heeft dit iets te maken met normen en waarden?
Channa (28-5-2009 om 15:24)
Zouden ze vaker moeten doen, dat opletten en bekeuringen uitdelen, worden de mensen misschien eens wat slimmer.
Cookie-instellingen beheren