Uitslaande brand verwoest woning

Toegevoegd: 29-05-2009, 09.08 uur

Uitslaande brand verwoest woning
Door: Laurens Jobse
HEINKENSZAND - Een uitslaande brand heeft gistermiddag een zolder van een woning aan de Ganzestraat in Heinkenszand volledig verwoest.

De brand brak net voor half vijf uit in de woning. De brandweer uit Heinkenszand, 's-Heer Arendskerke en Goes bestreden het vuur. Bij aankomst van de Heinkenszandse brandweerploeg bleek de brand al zodanig ontwikkeld dat een binnenaanval op de zolder niet meer mogelijk was. De blussing is vanaf buiten voortgezet met hulp van enkele stralen lage druk en het waterkanon van de Goese ladderwagen.

Tijdens het blussen begon de muur van de zijgevel gevaarlijke scheuren te vertonen, de directe omgeving werd daarom afgezet. Ook de brandweermannen namen meer afstand van het pand.

Bij de brand zijn er geen gewonden gevallen. De politie stelt een onderzoek in naar de brand.

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anoniem (29-5-2009 om 16:09)
De kinderen die er woonden zitten bij familie van me op school.