Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
60 files van totaal 222 km

Voetganger doodgereden op Deltaweg

Toegevoegd: 29-05-2009, 16.23 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Laurens Jobse
GOES - Op de Deltaweg (A256) bij Goes is vanmiddag rond 15.40 uur een voetganger aangereden door een vrachtwagen. De voetganger is bij het ongeval om het leven gekomen.


Twee ambulances en een traumahelikopter zijn ter plaatse gegaan om hulp te verlenen, maar dat mocht helaas niet baten. De weg is enige tijd afgesloten geweest voor het verkeer en na verloop van tijd weer opengesteld. De afslag naar de A256 vanaf richting Bergen op Zoom werd rond 18.30 uur weer opengesteld voor het verkeer.

Over de oorzaak van het ongeval is nog niets bekend. Ook is nog onbekend wie bij het ongeval betrokken zijn. De politie heeft van betrokkenen getuigenverklaringen opgenomen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vonck (31-5-2009 om 14:24)
In het volgende bericht hierover wordt inderdaad gesproken over het feit dat de vrachtwagen via de vluchtstrook de file aan het ontwijken was. Dan noem ik dit gewoon doodslag. Als deze man zoals het hoort in de file was blijven staan had dit niet gebeurd dat lijkt me duidelijk
Bastiaan gommeren (31-5-2009 om 10:15)
Ik vind het heel erg van de slagtoffer en van de chauffeur en ik wens iedereen sterkte toe
Rene Boonstra (31-5-2009 om 09:37)
Verschikkelijk, maar de lokale vwchaffeur had beter moeten weten. Bewust over de vluchtstrook in een Pinksterweekend. Juist nu kun je plassende toeristen verwachten. Die man moet goed aangepakt worden, 10 jaar rijontzegging! Dit kan echt niet, al hoe verveldend dit ook voor de vwchauffeur is.
Roos (31-5-2009 om 01:12)
Vluchtstrook word ook gebruikt door vrachtauto,s die willen invoegen doordat auto mobilisten geen ruimte geven en waarom? zo wij dan zo min? wij brengen immers uw voorraad en zonder transport staat alles stil en waardeer de vrachtauto eens,hele dagen worden we gesneden.
Michael (30-5-2009 om 23:01)
Het is een Verschrikkelijk ongeval, maar er wordt veel gezegd dat je niet over de vluchtstrook mag rijden, Maar je mag toch ook niet wildplassen dus het is niet alleen de chauffeur die fout is.
Jeroen (30-5-2009 om 22:56)
Heel de infrastructuur klopt niet in zeeland vandaar dit soort ongelukken sterkte aan beide families
Cookie-instellingen beheren