Weerbericht:
Vannacht helder, morgen overdag zonnig
Verkeersinformatie:
Er zijn 5 meldingen (geen file)

Politie zoekt getuigen drama A256 Goes

Toegevoegd: 30-05-2009, 18.13 uur
Door: Roland de Jong
GOES - De politie is op zoek naar diverse getuigen van het verkeersdrama dat zich gisteren voltrok op de Deltaweg (A256) bij Goes.

Een 29-jarige man uit het Duitse Erfstadt was in de file, net als een andere inzittende van de auto waarin hij zat, uitgestapt om te plassen. Bij het terugkeren naar de auto werd hij aangereden door een vrachtwagen die de file via de vluchtstrook passeerde.

De man werd nog gereanimeerd maar dit mocht niet meer baten. Hij is ter plekke overleden. De vrachtwagen werd bestuurd door een 37-jarige man uit Woensdrecht. De man is aangehouden en na te zijn gehoord omstreeks 21.00 uur weer heengezonden.

 
De politie zoekt onder meer twee militairen die op dezelfde weg reden en ter plekke eerste hulp verleenden. Mensen die meer weten over het ongeluk kunnen bellen met 0900-8844. Ook kunnen zij zich melden op het politiebureau in Goes.
 
Zie ook:
-
Voetganger doodgereden op A245 Goes (29-05-2009)

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750