Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vlissinger opgepakt na achtervolging

Toegevoegd: 31-05-2009, 16.01 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie heeft vannacht na een achtervolging door Vlissingen een 23-jarige man uit die plaats aangehouden.


De politie had rond 01.20 uur een melding gekregen van overlast in de Hercules Segherslaan. Eenmaal daar aangekomen zag de politie een man wegrijden op een scooter zonder verlichting, kentekenplaat en helm.

De achtervolging werd ingezet. In de Tooroplaan maakte de scooterrijder een stuurfoutje en reed de bestuurder tussen een lantaarnpaal en een elektriciteitshuisje door tegen een muur. De man hield het echter niet voor gezien. Hij stapte af en de politie heeft de man vervolgens te voet achtervolgd.

De verdachte werd opgepakt in de Jozef Israelslaan. Hij bleek niet in het bezit te zijn van een bromfietscertificaat en had ruim twee keer de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken. De scooter is in beslag genomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Thijs (2-6-2009 om 01:13)
@ kees. waar staat dat het een buitenlander zou zijn? bevooroordeeld?
Kees (1-6-2009 om 13:54)
Een passende straf geven en in land van herkomst uit laten zitten .als je je niet kunt of wil aanpassen dan moet je terug naar je afkomst, daar doen ze zulke dingen niet. Een normaal mens gaat om 2300 uur naar bed omdat je smorgens moet werken.
Oud bewoonster Hercules Segherslaan (1-6-2009 om 11:34)
Vroeger zo'n nette en gezellige buurt! Nu helemaal verziekt omdat ze er TE veel a-sociaal volk in zetten en als dat de overhand gaat krijgen komen de problemen van zelf wel hoor. Schoonvegen en opruimen daar zodat het voor de mensen die er al heel lang wonen weer leefbaar en gezellig wordt.
Vonck (1-6-2009 om 11:28)
Ze moeten die *** in vlissingen/middelburg eens wat harder aan gaan pakken. Mijn dochtertje is bij de bushalte op de stoep (AH) al eens aangereden door een scooter en kwam hier gelukkig goed vanaf. Bestuurder een boete.. Maar volgende keer is hij echt de mijne! Krijg ik maar 2 jaar.
Roos (1-6-2009 om 11:02)
Aanpakken die handel,ze zijn een groot gevaar,meer dan de helft is onder invloed van drugs en alcohol,je hebt er je werk aan,we hebben er last van,de buurt is gaat sterk achteruit,ik schaam me om in zo,n buurt te wonen! van mij part had nog harder tegen een paal moeten rijden
Yari (1-6-2009 om 06:22)
@Piet, "Waar blijft die politie" ??? Dat lees je toch?!? Het is ook nooit goed......(...)
Cookie-instellingen beheren