Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken man rijdt fors te hard

Toegevoegd: 31-05-2009, 16.14 uur
Door: Roland de Jong
SAS VAN GENT - De politie heeft zaterdagmiddag in Sas van Gent een automobilist betrapt die behoorlijk veel te hard reed en ook nog eens dronken achter het stuur zat.


De politie wist de man rond 16.30 uur aan de kant te zetten op de Westkade. Uit een eerdere meting was gebleken dat de 24-jarige man uit de gemeente Sluis met maar liefst 164 kilometer per uur over de Rijksweg langs het kanaal reed.

De bestuurder is meegenomen naar het politiebureau in Terneuzen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Smoker (2-6-2009 om 00:41)
@ Tatiana ik ben het met jouw reactie niet helemaal eens ik ben van mening dat je beter met een joint op achter 't stuur kan zitten dan met een paar glazen te veel. Van alcohol is je bewust zijn verder weg dan dat van het nuttigen van een joint. Maar dat wil niet zeggen dat ik beide goed keur.
Mathilda (1-6-2009 om 10:50)
Ben het met de mede schrijvers eens. En liefst nooit meer een rijbewijs. Ze zullen het niet nodig hebben voor hun werk. Voorgoed afnemen. Dan de benenwagen maar. is goed voor ze.
Wouter (1-6-2009 om 09:46)
In dit soort gevallen mogen ze wat mij betreft ook best een tijdje achter de tralies. De auto vernietigen lijkt me wat overdreven, die auto kan er niet zoveel aan doen dat zo'n mafkees met hem gaat rijden.
MotoRob (1-6-2009 om 09:15)
Je zal zo een idioot maar tegen komen op de weg, die man is dat rose papiertje helemaal niet waard, stuur hem maar eens naar een tehuis voor verkeersslachtoffers als taakstraf, nadat hij een gevangenisstraf heeft uitgezeten uiteraard.
Ron (1-6-2009 om 09:12)
Het klinkt misschien hard van me , maar ik kan me uitstekend vinden in de onderstaande reacties. Groeten: Ron
Tatiana (1-6-2009 om 05:13)
Wat is dronken?? overdreven zal beetje aangeschoten zijn geweest..Nog niet goed maar hij heeft geen schade of ongeval veroorzaakt toch??Door-rijders en gasten die stoned achter stuur zitten is VEEEEEL erger dan paar glazen teveel wat OOK fout is hoor..Kind doodrijden krijg je alleen werkstraf !!
Cookie-instellingen beheren