Dronken man is rijbewijs kwijt

Toegevoegd: 01-06-2009, 11.03 uur

Door: Roland de Jong
YERSEKE - De politie heeft vannacht op de Burenpolderweg in Yerseke het rijbewijs van een 53-jarige man uit die plaats ingevorderd.

De man werd rond 00.40 uur gecontroleerd op alcoholgebruik. Hij bleek vier keer te veel te hebben gedronken. De man moest zijn rijbewijs ter plekke inleveren.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wie (2-6-2009 om 21:00)
Wie zou dat geweest zijn dan? Dan ben je 53 geworden, en dan weet je nog steeds niet dat je niet met drank op achter het stuur mag. Nou, wanneer ga je het dan wel weten?? Voorgoed innemen dus, en auto verbeurd verklaren + boete van 10.000 euro. Dat zou reeel zijn.
Andre (1-6-2009 om 11:28)
Goed zo rijbewijs inleveren en dan ook nooit meer terug geven zulke mensen zijn het niet waard en een gevaar op de weg flinke straf en geld boete weg er mee