Zwaargewond na trap en val van paard

Toegevoegd: 01-06-2009, 11.12 uur

Door: Roland de Jong
RENESSE - Zondagmiddag is een 16-jarige jongen uit het Gelderse Overasselt zwaargewond geraakt nadat hij van zijn paard was gevallen.

De jongen reed omstreeks 15.10 uur op zijn paard op het ruiterpad bij de Laone in Renesse. Het paard schrok ergens van en bokte. De onfortuinlijke jongen viel van het paard en kwam op de grond terecht. Vervolgens stapte het paard op het hoofd van de jongen waardoor deze hoofdletsel opliep.

Zowel de huisarts als een ambulance en ook een traumahelikopter kwamen ter plaatse. De jongen was de gehele tijd wel aanspreekbaar. Hij is met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Het is niet bekend hoe het nu met de jongeman is.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Maarten (3-6-2009 om 00:37)
Dat is nog eens goed om te lezen, als ik het goed begrijp valt het naar omstandigheden dus mee aangezien hij weer thuis. Een spoedig herstel toegewenst.
Joop vissers boxmeer (2-6-2009 om 01:48)
Hij is weer thuis, wij als familie danken iedereen voor de hulp en zorg van politie, huisartsen post uit renesse,, ,ambulance, traumahelicopter, ziekenhuis in goes,, en natuurlijk de eigenaar van de paarden die ons verschillende malen belde hoe het met de jongen was,, bvd joop vissers te boxmeer