Weerbericht:
Overwegend bewolkt en vooral later enkele buien. Vrijdag (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Middelbrand op terrein 'Hof van Haamstede'

Toegevoegd: 01-01-2006, 20.13 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

BURG HAAMSTEDE - Op het terrein van het "Hof van Haamstede" aan de Hogeweg in Burgh-Haamstede heeft vanmiddag een middelbrand gewoed.

De brand brak rond tien over half vier uit in een op het terrein. Na de eerste melding bij de alarmcentrale werd de tankautospuit 4837 van de brandweerpost in Burgh-Haamstede onder prioriteit één ter plaatse gevraagd. Ook het hulp-verleningsvoertuig 4877 van de post Haamstede werd ingezet.

Binnen drie minuten werd het sein "middelbrand" gegeven. Dat zorgde voor de inzet van een tweede tankautospuit, de 4838 van de brandweerpost in Renesse. Ter plaatse bleek het te gaan om een grote schuur met onder andere linnengoed.

De brandweer heeft de brand geblust. De brand is ontstaan in een hoekje waarin een pallet stond. De exacte oorzaak van de brand is niet bekend. Mogelijk heeft vuurwerk gezorgd voor de brand. Bij de brand raakte niemand gewond.

Bij de brand is behoorlijke schade ontstaan, een exact schadebedrag ontbreekt echter nog.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750