Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 25 km

Zeelandbrug afgesloten door ongeval

Toegevoegd: 01-06-2009, 17.24 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - De Zeelandbrug is rond 17.15 uur volledig afgesloten vanwege een ernstig ongeval waarbij meerdere auto's zijn betrokken.


Het ongeval vond midden op de brug plaats. Volgens een woordvoerder van de politie zijn er meerdere auto's met elkaar in botsing gekomen. Tenminste drie personen zitten bekneld in hun voertuig en worden door de brandweer bevrijd. Ook is er hulp ingeroepen van een traumahelikopter uit Brugge.

Over de toestand van de gewonden is nog niks bekend. Volgens de politie blijft de Zeelandbrug nog uren afgelsoten voor al het verkeer. Door middel van Matrixborden worden omleidingen ingesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hertzinger (5-6-2009 om 22:01)
Wat veel mensen niet weten is dat een auto wel degelijk brandstof gebruikt als men deze uit laat rollen in z'n vrij,immers de motor draait dan stationair,beter is om door te rijden en 200m voor de stilstaande rij af te remmen op de motor door terug te schakelen.Zo verbruikt de motor geen brandstof.
Gjpiep (2-6-2009 om 23:42)
@john je zegt dat de waarschuwingslichten veel te dicht bij staan. er staan er 2 op 300 meter en 2 op 600 meter. verder zitten er op de portalen nog waarschuwingslichten. en op de slagbomen ook. wettelijk is dit meer dan genoeg. alleen er is nog 1 factor in het spel: de mens.
Ik (2-6-2009 om 10:19)
Ik heb zelf ook een ongeluk op de Zeelandbrug meegemaakt,had zoals er eerder is gezecht mijn waarschuwinglampen WEL aan staan,en toch is is mij ook een ongeluk overkomen.Een jaar later heb ik er nog steeds moeite mee om auto tre rijden,en om de brug op te gaan.mijn dochter van 5 trouwens ook
Leo (1-6-2009 om 23:37)
Het is niet de snelheid, maar het verstand dat overwint. Het lijkt erop dat we met z'n allen borden, strepen en alle andere tekens massaal mogen negeren want de ander kan wel wat later op zijn bestemming komen toch?
Gerard (1-6-2009 om 21:51)
Wij stonden aan de kant van Zierikzee. Er werd op Omroep Zeeland steeds gezegd dat er omleiding ingesteld was maar ik heb daar niets van gezien. Alleen bij de Val stond een motoragent en die stuurde iedereen gewoon de brug op!
Traject (1-6-2009 om 21:04)
Inhalen is echt niet slim. maar ik denk dat we inderdaad in het jaar nul leven hier.. maak er een volwaardige verbinding van ik zie zovaak mensen rare dingen doen omdat ze bang zijn boven de 80 te rijden. ze kijken meer op hun dasboard dan op de weg. Het gevolg van onze veilige ??traject controle??
Cookie-instellingen beheren