Vier gewonden bij ongeval Zeelandbrug

Toegevoegd: 01-06-2009, 18.09 uur

Vier gewonden bij ongeval Zeelandbrug
Door: Manfred Berrevoets
ZIERIKZEE - Bij het ongeval op de Zeelandbrug vanmiddag zijn in totaal vier personen gewond geraakt. De Zeelandbrug is inmiddels weer open.

Vanmiddag rond 16.40 uur vond er middag op de Zeelandbrug een ongeval plaats tussen meerdere personenauto's. Volgens de politie zaten drie slachtoffers bekneld in hun voertuig. Deze zijn door de brandweer bevrijd. De slachtoffers zijn met ambulances overgebracht naar ziekenhuizen in Dirksland en Goes. Over de toestand van de gewonden is nog niks bekend.

Het verkeer kon vanaf 18.20 uur weer langzaam verder rijden over de brug. Het duurde echter nog enige tijd voordat alle drukte rondom de brug weer opgelost was.

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Daniel (2-6-2009 om 08:28)
Sterkte aan de gewonden.
Jaap (2-6-2009 om 07:53)
Beste Jaap, de A58 heeft 4 banen maar is die met een maximum snelheid van 120 km veiliger? Dacht het niet als je ziet dat daar gisteren ook 15 km file stond vanwege .............ja een ongeval.
Peter (2-6-2009 om 00:36)
Ach die mensen die op de brug stil stonden konden genieten van ons mooie Zeeland , er zijn maar weining dagen en gelukkig dat je zo een mooi uit zicht hebover de Oosterschelde. En ja de mensen die betrokken waren bij het ongeluk beterschap .
Jaap Vergeer (2-6-2009 om 00:23)
Wordt dit soort ongevallen ook veroorzaakt doordat in Zeeland alles overal wordt afgesloten en er maar een paar wegen overblijven waar je dan met z'n allen met 60 overheen kan sukkelen? N57 en N59 zijn grotendeels gereed voor 4 banen, stuk veiliger.
Antonio (1-6-2009 om 21:29)
Zo, je bent wel heel snel met oordelen. Ik heb een heel ander verhaal gehoord. En wat mij opviel was dat er heeel snel eerste hulp werd verleend door omstanders.
T. (1-6-2009 om 21:25)
@Dima, Fijn dat je kind geholpen heeft. Heb je er wel eens bij nagedacht dat niet alle mensen zoiets durven? Ipv je frustratie te uiten had je beter sterkte kunnen wensen aan de gewonden!!! Alle betrokkenen, heel erg veel sterkte en beterschap!