Weerbericht:
Zonnig en droog
Verkeersinformatie:
45 files van totaal 179 km

Vier gewonden bij ongeval Zeelandbrug

Toegevoegd: 01-06-2009, 18.09 uur
Vier gewonden bij ongeval Zeelandbrug
Door: Manfred Berrevoets
ZIERIKZEE - Bij het ongeval op de Zeelandbrug vanmiddag zijn in totaal vier personen gewond geraakt. De Zeelandbrug is inmiddels weer open.

Vanmiddag rond 16.40 uur vond er middag op de Zeelandbrug een ongeval plaats tussen meerdere personenauto's. Volgens de politie zaten drie slachtoffers bekneld in hun voertuig. Deze zijn door de brandweer bevrijd. De slachtoffers zijn met ambulances overgebracht naar ziekenhuizen in Dirksland en Goes. Over de toestand van de gewonden is nog niks bekend.


Het verkeer kon vanaf 18.20 uur weer langzaam verder rijden over de brug. Het duurde echter nog enige tijd voordat alle drukte rondom de brug weer opgelost was.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
D. Guiljam (3-6-2009 om 14:29)
Het gaat niet om durven bij helpen, het gaat om doen! Zet je angst maar aan de kant je moet je naaste helpen. Je zou zelf toch ook geholpen willen worden of niet dima?
W. (3-6-2009 om 12:59)
@ Altijd te laat. Ik weet niet of jij wel eens in Zeeland rijd met de auto maar die wegen zijn er toch echt!!! Jaap Vergeer heeft wel gelijk er wordt op die wegen heel vaak 10 á 20 km/h te langzaam gereden omdat de mensen ergens naar zitten te kijken ofzo.
Jaap Verger (2-6-2009 om 21:20)
1 ongeval met auto's in dezelfde richting vaak minder ernstig dan kop op kop. 2 kijk eens naastje: N57 vanaf Brielle, de viaducten waren klaar. 3 Brouwersdam groot talud met open strook ontbreekt brugdeel. 4 N59 vanaf Hellegatsdam. 5 Hoeveel doden vallen er niet in Zeeland JUIST op 2 baanswegen?
B. (2-6-2009 om 17:51)
@vergeer,als iedereen zich iets aan de regels houdt en rekening houdt met elkaar,dan wordt t veiliger.Deze veroorzaker heeft waarschijnlijk ëven"in willen halen en het gevolg=een ravage.Waar sukkelen we met 60? op de binnenwegen, waar weinigen MOETEN zijn! Al dat jagen en vliegen maakt t gevaarlijk
Altijd te laat (2-6-2009 om 11:13)
Uhm Vergeer, ik weet niet waar die stukken liggen hoor maar ik ken ze niet..... Moeten die wegen nog worden aangelegd? De rotondes bij Hellevoetsluis en verder naar Rdam al gezien? Maakt de eenbaansweg allemaal nóg een stuk veiliger.......
Werner (2-6-2009 om 10:50)
Op de N59 mag je grotendeels 80km p/u, maar daar wordt door de gemiddelde 60+er 70km p/u gereden! En maar rond zich heen kijken, behalve dan in hun binnenspiegel want de kilometers lange file achter zich die zien ze niet. Verbreden die N57 en N59, gevaarlijk inhalen tenminste verleden tijd!