Vermiste vrouw uit Goes is terecht

Toegevoegd: 03-06-2009, 15.33 uur

Door: Jan-Willem Kempeneers

GOES - De 34-jarige Corry Sinke die op 7 mei als vermist was opgegeven is terecht. De vrouw is aangetroffen in België. Dat heeft de politie vandaag laten weten.

De vrouw was op 7 mei omstreeks 21:30 uur voor het laatst gezien in Goes. Sinds haar verdwijning was tot voorkort nog geen teken van leven van haar vernomen. Omdat het de politie bekend was dat de vrouw regelmatig in Gent verbleef heeft het Zeeuwse korps samengewerkt met de politie van België.

Vandaag kreeg politie Zeeland bericht van de Belgische politie dat de vrouw was aangetroffen. De vrouw is momenteel ondergebracht in een opvanghuis.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vriendinnetje van marga (4-6-2009 om 12:48)
@een echte bekende, dus marga.. misschien als jij haar eens met rust liet dat zij ook de rust vindt om te blijven zitten waar ze zit ! bemoei je toch eens niet overal mee ... over tekst. fijn dat ze terecht is
Iemand die haar kent (4-6-2009 om 09:39)
Ik ben blij voor haar ouders dat ze weer terug gevonden is het blijft toch je kind hoop alleen dat ze nu beter in de gaten gehouden word dat ze niet zomaar weg kan lopen als naar zebuiten gaat want je hoord zo vaak van die rare dingen tegen woordig zeker in haar geval als ze makelijk om te pratenis
Een echte bekende (4-6-2009 om 01:27)
Nou bekende je weet niet wat je zegt hoor want zo fijn is het niet dat ze terug is. Dan ken ik haar beter en daarom zeg ik, jammer dat ze terug is, hoe verder weg hoe liever het mij is. Hoop dat ze er nu voor zorgen dat ze niet meer weg KAN lopen, ook niet een klein stukje.
Een bekende (3-6-2009 om 16:28)
Fijn dat ze weer terecht is ook voor haar kinderen,het was n.l niet de eerste keer dat ze wegliep!