Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw doorgereden na ongeval Souburg

Toegevoegd: 03-06-2009, 22.07 uur
Door: Manfred Berrevoets
OOST-SOUBURG - Woensdagmiddag rond 17.15 uur is een fietser aangereden door een automobiliste op de Ritthemsestraat in Oost Souburg.


De fietser, een 60-jarige Vlissinger, werd toen hij aan het oversteken was aangereden door een automobiliste.

De vrouw is na de aanrijding doorgereden. De fietser liep lichte verwondingen op.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Maurice (4-6-2009 om 08:03)
Ik vind de reactie begrijpelijk, maar je doet gelijk de aanname dat die vrouw bewust is doorgereden. Het is namelijk ook zo dat ze zo in paniek is geraakt, dat ze in shock is doorgereden. Ja, ze gepakt moet worden, maar als er "hier" al zo geoordeeld wordt, komt ze natuurlijk nooit hoor!
Tatiana (3-6-2009 om 23:21)
Als iemand een paar biertjes heeft gedronken en GEEN schade veroorzaakt roepen ze allemaal rijbewijs afpakken en nu vind men het zielig..Het is VRESELIJK dat dit gebeurt en zulke feiten zijn MISDADEN en die persoon NOOIT NOOIT NOOIT meer rijbewijs teruggeven..MISDADIG is het en vele malen erger!!!
Goesenaar (3-6-2009 om 23:00)
Als deze vrouw wordt opgespoord, verdient zij een zware straf.
Engeltje (3-6-2009 om 22:35)
Wat erg ik hoop dat er getuigen zijn die dit hebben gezien en kan worden verhoort. Zo kan misschien ook de schade op die vrouw verhaald worden. En meneer veel sterkte
Roepish (3-6-2009 om 22:26)
Gelijk rijbewijs snipperen van dat vrouw
Cookie-instellingen beheren