Vrouw doorgereden na ongeval Souburg

Toegevoegd: 03-06-2009, 22.07 uur

Door: Manfred Berrevoets
OOST-SOUBURG - Woensdagmiddag rond 17.15 uur is een fietser aangereden door een automobiliste op de Ritthemsestraat in Oost Souburg.

De fietser, een 60-jarige Vlissinger, werd toen hij aan het oversteken was aangereden door een automobiliste.

De vrouw is na de aanrijding doorgereden. De fietser liep lichte verwondingen op.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Slachtoffer (5-6-2009 om 10:14)
Bijna 1 jaar terug hetzelfde mee gemaakt op weg naar huis.maar onze vriend/collega heeft dit toen niet overleefd. Na 12 uur werd de dader aangegeven. Drank viel toen niet meer te bewijzen. hij kreeg een taakstraf !. mijn les hiervan is dat doorrijden met drank op loont. Hier bestaat geen straf voor
Souburg (5-6-2009 om 07:57)
Dirk ik ben het helemaal met je eens,je had het niet beter kunnen verwoorden,,het is helemaal waar wat je zegt,
Dirk1 (4-6-2009 om 19:39)
Shock of niet, tuurlijk schrik je als je iemand aanrijdt. maar het blijf bijzonder egoistisch om alleen aan jezelf te denken op zo'n moment. bovendien weet je als automobilist niet wat voor verwondingen de fiester heeft. Heeft niets met regels te maken, puur met fatsoen en aan een ander denken. .
Jaap Vergeer (4-6-2009 om 10:32)
Wat een grove reacties. Die man is niet doodgereden. Lichte verwondingen doe je op door een val en dat is al snel. Misschien heeft ze het niet eens gemerkt [licht tikje is genoeg bij een fietser] of is ze zelf erg ontdaan en angstig doorgereden, publiekelijk zo af te maken is een nare houding.
Souburger (4-6-2009 om 09:58)
Maurice ,er is geen excuus voor,zeker niet als je door rijd,zo denk ik er over .
Souburger (4-6-2009 om 08:10)
Vind ik zo laf wat die vrouw heb gedaan,sterkte voor die menneer die aan gereden is door die mevrouw,een tip voor die mevrouw ,geef je zelf aan bij de politie .