Drie gewonden bij ongeval Terneuzen

Toegevoegd: 04-06-2009, 09.11 uur

Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - Bij een ongeval op de Haarmanweg in Terneuzen zijn gistermiddag rond 14.50 uur drie personen gewond geraakt.

Een 27-jarige automobilist uit Eeklo wilde de Haarmanweg oprijden, maar had op die plaats niet genoeg zicht, vanwege dichte bosschages, om te kijken of er iemand aankwam. Hij reed daarom nog een klein stukje naar voren en net op dat moment kwam en een brommer en een fietser van achter de bosjes aangereden.

De brommer, bestuurd door een 17-jarig Terneuzens meisje, reed tegen de auto aan. De brommer kwam hierop ten val. Omdat de bromfietsster een fietser, een 15-jarige Terneuzenaar, meetrok kwam deze ook ten val.


De bromfietsster, de fietser en nog een 17-jarige bijrijdster van de bromfietsster zijn naar het ziekenhuis gebracht. Daar constateerde het medisch personeel dat er gelukkig slechts kneuzingen waren overgehouden aan het ongeluk. Alle voertuigen zijn beschadigd door de aanrijding.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dennis (4-6-2009 om 11:27)
Conclusie: gemeente, doe eens wat aan die beplanting!
Joost (4-6-2009 om 10:12)
Ik vraag me af wie is hier verantwoordelijk en moet voor de schade opdraaien. De wegbeheerder (achterstallig onderhoud) of de automobilist die een voorrangsweg op wil gaan?
Marc (4-6-2009 om 10:05)
Ik ken de situatie ter plaatse niet maar zie wel meer onoverzichtelijke verkeersitaties door, met name particuliere, bossages. Zijn daar geen regels voor ?