Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 57 km

Vrouw beschoten in Vlissingen, jongen opgepakt

Toegevoegd: 04-06-2009, 15.19 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In de Scheldestraat in Vlissingen is vanochtend een vrouw beschoten. In verband met de zaak is een 17-jarige verdachte opgepakt.
 
De vrouw, een 54-jarige Vlissingse, werd rond 10.00 uur beschoten bij de voordeur van een woning. Het slachtoffer raakte niet gewond.


Na de schietpartij kon rond 14.00 uur een 17-jarige Vlissinger worden opgepakt als verdachte in de zaak. Hij had een luchtdrukpistool bij zich. Dit is in beslag genomen. Wat zijn relatie tot de vrouw is kon de politie vanmiddag nog niet zeggen. Ook over het motief voor de beschieting is nog niets bekend.
 
De politie heeft in de straat technisch onderzoek gedaan.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ano (4-6-2009 om 15:36)
Alweer de scheldestraat!!!!
Sanne (4-6-2009 om 15:33)
Scheldestraat! Gemeente doe er iets aan! En niet te lang wachten voor er meer gebeurd...
BuurtBewoner (4-6-2009 om 15:33)
Gaat goed daar in de scheldestraat , wat moet er nog meer gaan gebeuren voor er ECHT eens wat aan die straat word gedaan !
Cookie-instellingen beheren