Weerbericht:
Overwegend bewolkt en af en toe (mot)regen
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 15 km

Vrouw beschoten in Vlissingen, jongen opgepakt

Toegevoegd: 04-06-2009, 15.19 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In de Scheldestraat in Vlissingen is vanochtend een vrouw beschoten. In verband met de zaak is een 17-jarige verdachte opgepakt.
 
De vrouw, een 54-jarige Vlissingse, werd rond 10.00 uur beschoten bij de voordeur van een woning. Het slachtoffer raakte niet gewond.


Na de schietpartij kon rond 14.00 uur een 17-jarige Vlissinger worden opgepakt als verdachte in de zaak. Hij had een luchtdrukpistool bij zich. Dit is in beslag genomen. Wat zijn relatie tot de vrouw is kon de politie vanmiddag nog niet zeggen. Ook over het motief voor de beschieting is nog niets bekend.
 
De politie heeft in de straat technisch onderzoek gedaan.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (6-6-2009 om 12:37)
En dan hebben wij ook nog een CdK die het vreemd vindt dat er zoveel op de PVV is gestemd.
Doeterniettoe (5-6-2009 om 22:57)
Pand van parkeerbeheer staat te huur,zet er permanent een paar agenten in!!Is kijken of het dan nog zo leuk is om er wat rond te hangen,dealen en rottigheid uit te halen!!! De reactie van gem.medewerker geeft precies aan waarom de PVV zoveel winst heeft gehaald.
Lenbeer (5-6-2009 om 22:31)
Haha jullie hebben het allemaal over bonedijkestraat en scheldestraat ben je nog nooit in de hercules segerlaan/president roosevelt geweest daar is pas samenscholing en vandalisme....mensen durven savonds daar niet meer te fietsen...steekpartijen vechtpartijen is daar dagelijk werk....
Vlissinger (5-6-2009 om 17:18)
Niet zeiken mensen over al gebeuren dingen ook in goes op de markt daar is geen feesten in mddel zijn ook vaak schietpatijen dus niet zeuren gewoon je eigen ding doen dat help al veel in de plaats van klagen over geld en zo dat zijn we toch wel kwijt is het niet aan dit dan wel aan wat anders
Diana (5-6-2009 om 15:44)
Deze brandhaard moet nu echt bij de kern aangepakt worden! Geen flauwe maatregels of halfwerk maar daadkrachtig aangepakt worden. We weten waar de brandhaard ligt, dus Gemeente?...er is werk aan de winkel. Sterkte aan alle slachtoffers.
Marciano (5-6-2009 om 14:58)
Dat je niet meer zoveel hoort van Goes-Noord wil niet zeggen dat er niks meer gebeurd, is niet zo veel in het nieuws als Vlissingen, maar er gebeurd nog genoeg... En Terneuzen is sinds de sloop van Triniteit niet echt meer een stad met een criminele wijk.
Cookie-instellingen beheren