Geef nu uw mening over HVZeeland

Toegevoegd: 04-06-2009, 15.51 uur

Door: Redactie

Om de kwaliteit van onze website te waarborgen en deze waar mogelijk nog verder te verbeteren vragen wij om uw mening. In een korte enquête vragen wij u onder meer naar uw mening over de reacties, advertenties, foto's en video's op deze website.
 
Om een beter beeld te vormen van onze gemiddelde bezoeker stellen wij in de enquête, waarvan het invullen slechts 5 tot 10 minuten duurt, ook enkele vragen over uzelf. Meedoen is echter volledig anoniem en het niet bij alle vragen is het geven van een antwoord verplicht.
 
Help ons mee om HVZeeland.nl nog verder te ontwikkelen en vul nu direct de vragenlijst in. Hartelijk dank voor uw medewerking!
 Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Poebeertje (5-6-2009 om 07:51)
Ik vind het ook goed dat jullie zo iets doen eens in de zo veel tijd ik vind het een goede website om naar te kijken en soms ook dingen te lezen ik zal zeggen ga zo door met de webpagina
Peelander (4-6-2009 om 17:43)
Wel een goede zaak dat jullie dit doen !! geeft aan dat jullie werken aan kwaliteit.