Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
54 files van totaal 182 km

Gewonde uit auto geknipt op N57

Toegevoegd: 04-06-2009, 18.43 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Manfred Berrevoets
SEROOSKERKE (W) - De brandweer heeft donderdag een 24-jarige man uit Middelburg uit zijn auto moeten knippen bij een aanrijding in Serooskerke (W).


Het eenzijdige ongeluk deed zich rond 16.30 uur voor op de kruising van de N57 met de Kleine Putweg. De man is door onbekende oorzaak van de weg geraakt en in de sloot terecht gekomen. Brandweerploegen uit Serooskerke en Oostkapelle alsmede twee ambulances en de traumahelikopter uit Rotterdam kwamen ter plekke om hulp te verlenen.

Nadat het dak van de auto was geknipt is de gewonde eerst verder gestabiliseerd. Hierna is het slachtoffer per helikopter overgebracht naar het Erasmus ziekenhuis in Rotterdam. De gewonde had onder meer een forse hoofdwond. Hij was bij vertrek nog wel aanspreekbaar.  

Het verkeer werd ter plekke omgeleid. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Beertje (5-6-2009 om 10:05)
Ryan en Paul niet de N57 of welke weg dan ook is gevaarlijk maar de chauffeur die achter het stuur zit. Bij 75 % van de eenzeidige ongevallen is het de fout van de bestuurder waardoor het is ontstaan. Snelheid en bezig zijn met andere dingen dan auto reiden is vaak de oorzaak van deze ongevallen.
Jaap Vergeer (5-6-2009 om 09:39)
De N57 had daar allang 4 baans kunnen zijn, de taluds zijn er. 2 baanswegen zijn een stuk onveiliger dan 4 baans waar je allemaal dezelfde kant op gaat. Veel dodelijke ongelukken op de Zeeuwse wegen is komt door in de berm raken en overschieten naar de andere kant en dan botsen op de tegenligger.
Paul (5-6-2009 om 08:31)
De N57 is gevaarlijk, maar ook bij justitie + politie ligt verantwoording. Enige handhaving is er op die weg totaal niet. Zelfs niet na een dodelijk ongeval eind 2008.
Marja (4-6-2009 om 22:20)
Heel veel sterkte voor de gewonde,maar het is geen gevaarlijke weg,alleen word er dikwijls snoeihard gescheurd,en dat is dus ook oppassen als je daar mee bezig bent natuurlijk,en een ongeluk zit in een klein hoekje
Mario (4-6-2009 om 22:05)
Wegen zijn net zo gevaarlijk als de chauffeurs die er op rijden. Waardoor raakte deze jongeman van de weg? Andere weggebruikers rijden deze plek zonder problemen voorbij. Een ongeval is vrijwel altijd het gevolg van een menselijke fout. Die waarheid moeten vooral jongeren eens onder ogen zien.
Dave (4-6-2009 om 21:47)
@Ryan: De N57 is geen gevaarlijke weg, heb er al honderden keren gereden zonder problemen, net als de meeste andere weggebruikers op deze weg. Meestal is onoplettendheid door bellen, radio bedienen of te hoge snelheid oorzaak van dit soort calamiteiten.
Cookie-instellingen beheren