Gewonde uit auto geknipt op N57

Toegevoegd: 04-06-2009, 18.43 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Manfred Berrevoets
SEROOSKERKE (W) - De brandweer heeft donderdag een 24-jarige man uit Middelburg uit zijn auto moeten knippen bij een aanrijding in Serooskerke (W).

Het eenzijdige ongeluk deed zich rond 16.30 uur voor op de kruising van de N57 met de Kleine Putweg. De man is door onbekende oorzaak van de weg geraakt en in de sloot terecht gekomen. Brandweerploegen uit Serooskerke en Oostkapelle alsmede twee ambulances en de traumahelikopter uit Rotterdam kwamen ter plekke om hulp te verlenen.

Nadat het dak van de auto was geknipt is de gewonde eerst verder gestabiliseerd. Hierna is het slachtoffer per helikopter overgebracht naar het Erasmus ziekenhuis in Rotterdam. De gewonde had onder meer een forse hoofdwond. Hij was bij vertrek nog wel aanspreekbaar.  

Het verkeer werd ter plekke omgeleid. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dennis (4-6-2009 om 19:53)
Ik ben even gaan kijken bij het ongeval. het zag er ernstig uit vond ik. ik ben puur alleen voor de MMT gekomen. ik wens het slachtoffer heel veel sterkte toe!!
Ryan (4-6-2009 om 19:23)
Dit laat wederom zien dat de N57 een zeer gevaarlijke weg is. Ik hoop dat de nieuwe N57 deze problemen zal oplossen.