Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongens hangen in ziekenhuis Oostburg

Toegevoegd: 05-06-2009, 09.06 uur
Door: Manfred Berrevoets
OOSTBURG - Gisteravond om 20.50 uur zijn twee jongens van 17 jaar oud aangehouden in het ziekenhuis in Oostburg.


De jongens waren eerder op de avond buiten een beetje aan het rondhangen en toen het buiten wat frisser werd besloten ze naar het ziekenhuis te gaan in plaats van naar hun eigen huis. Ze hebben een lege kamer gezocht en hebben zich daar 'vermaakt' met het slopen van het brandalarmsysteem onder het genot van een biertje en wat te eten dat hadden ze zelf meegenomen.

Toen één van de medewerksters binnenkwam kropen ze onder het ziekenhuisbed. De medewerkster heeft de jongens naar de begane grond gedirigeerd en heeft ze op een stoel gezet in afwachting van de politie.

Die heeft de jongens aangehouden en meegenomen naar het bureau waar ze een verklaring hebben afgelegd. Tegen 23.00 uur werden de jongens weer in vrijheid gesteld. Tegen beiden wordt proces-verbaal opgemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marina (5-6-2009 om 12:40)
Kan niet snappen dat ze daar ongemerkt zijn binnengekomen. Dat mag toch niet zomaar kunnen. En de straf? Harder aanpakken. Thuis op een bepaald tijdstip, zoniet alsnog, poosje zitten en laat ze dan maar eens flink werken bij een schoonmaakbedrijf en het geld dat ze verdienen voor de schade.
Zeeuw (5-6-2009 om 12:17)
Die gasten moeten idd flink gestraft worden! Alleen het probleem in Oostburg is dat de politie bang is om op te treden tegen deze mini crimineeltjes. Het is een groep van een man of 20 die allemaal nog jonger zijn dan 20!
Sylvia (5-6-2009 om 11:34)
Ach, op het politiebureau was het ook lekker warm dus morgen gewoon weer. en dan nemen ze nog een paar extra vrienden mee.
Lekker (5-6-2009 om 11:17)
Ik weet niet hoelang ze dan al op die kamer zaten en of het tijdens bezoekuur was. Maar de toezicht in het ziekenhuis of op afdeling is ook ver te zoeken dan... Voor het zelfde geldt loopt er iemand bij een patient binnen om "wat goed te maken"....
Fred (5-6-2009 om 10:32)
Is kattekwaad joh en trouwen goede bevieligng in da ziekenhuis daar in oostburg als dal allemaal kan zeg stantje en naar huissturen moeten ze maar beter opletten in da hospitaal
Pipolientje (5-6-2009 om 09:52)
Is je bed thuis niet goed genoeg???
Cookie-instellingen beheren