Weerbericht:
Volop zon
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Jongens hangen in ziekenhuis Oostburg

Toegevoegd: 05-06-2009, 09.06 uur
Door: Manfred Berrevoets
OOSTBURG - Gisteravond om 20.50 uur zijn twee jongens van 17 jaar oud aangehouden in het ziekenhuis in Oostburg.


De jongens waren eerder op de avond buiten een beetje aan het rondhangen en toen het buiten wat frisser werd besloten ze naar het ziekenhuis te gaan in plaats van naar hun eigen huis. Ze hebben een lege kamer gezocht en hebben zich daar 'vermaakt' met het slopen van het brandalarmsysteem onder het genot van een biertje en wat te eten dat hadden ze zelf meegenomen.

Toen één van de medewerksters binnenkwam kropen ze onder het ziekenhuisbed. De medewerkster heeft de jongens naar de begane grond gedirigeerd en heeft ze op een stoel gezet in afwachting van de politie.

Die heeft de jongens aangehouden en meegenomen naar het bureau waar ze een verklaring hebben afgelegd. Tegen 23.00 uur werden de jongens weer in vrijheid gesteld. Tegen beiden wordt proces-verbaal opgemaakt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hans (16-6-2009 om 21:29)
@ zoop, ja voor sommige mensen is dat leuk, biertje drinken, wat hangen met vrienden, zo beleef je nog eens wat! maar vandalisme is natuurlijk nooit goed, maar het was hun bedoeling nooit het kapot te maken en ook vind ik als je het hele verhaal niet kent je niet zo snel moet oordelen ;)
Hans (16-6-2009 om 21:26)
Ik heb me na laten kijken wat dacht je daarvan? =D en ik weet dat het niet goed te praten valt, maar dan nog maakt iedereen fouten, dat kan je ontkennen zoveel je wilt maar je weet dat ik gelijk heb, sommige wat meer dan andere maar ze hadden al wat op, en dan doe je niet altijd wat het slimste is
Merel (8-6-2009 om 22:20)
Als t mijn zoon was geweest had ie tochvrijwilligerswerk in t ziekenhuis moeten doen om weer wat 'perspectief' te krijgen. En dan voor iedereen die dit tolereert ,'s kijken hoe jij reageert als je spiegel van je auto aan diggelen is en er dan iemand bij die zegt ach joh tis maar kattekwaad.
Merel (8-6-2009 om 22:17)
Feit blijft wel dat ik in mijn pubertijd nooit iets expres hb kapot gemaakt en zeker niet in een ziekenhuis , er word hier door een paar personen gezegd dat t gewoon kattekwaad is maar waar is de grens? Nu is t nog in een lege kamer, waar eindigt het?
B. (8-6-2009 om 21:10)
Ik vind dit ook geen kattekwaad meer, maar om daar ZO een ophef over te maken... nee. Als ze de troep op hebben geruimd en schade vergoed, excuus erbij en klaar. Ze hebben braaf op oom agent gewacht begrijp ik, dat kan ook anders!
Zoop (8-6-2009 om 18:12)
@ hans, nou, als je dat een leven noemt.. Een beetje zuipen, rondhangen en de boel slopen. Sorry, dan zit ik toch liever aan de pc. Nu jij weer.