Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
93 files van totaal 356 km

Meisjes stelen bh's in Vlissingen

Toegevoegd: 05-06-2009, 10.44 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Een 14-jarig meisje uit Vlissingen is gistermiddag in haar woonplaats betrapt bij het stelen van twee bh's.


Het meisje was samen met een leeftijdsgenootje een winkel aan de Oude Kerkstraat binnen gegaan. Een medewerkster betrapte de twee tijdens de diefstal en zette de achtervolging in. Ze stelde de politie in kennis en via getuigen kon de identiteit van één van de twee achterhaald worden.

De politie zocht het meisje thuis op, hield haar aan en bracht haar naar het politiebureau. Het meisje legde een verklaring af en deed afstand van de gestolen goederen. Er is proces verbaal opgemaakt.

Er loopt nog een onderzoek naar de herkomst van het tweede meisje.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
MissT (5-6-2009 om 15:38)
Dat is onze toekomst?? alsof er vroeger niet werd gejat. En die toekomst van toen, nu, ben ook jij hoor!!!!! Peterman!!!! dus PFFF
Peterman (5-6-2009 om 12:38)
Jajaja kleine meisjes worden groot hahaha.... dat is onze toekomst pfff....
Cookie-instellingen beheren