Weerbericht:
Perioden met zon, woensdag zomers warm
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Schade na aanrijding in Poortvliet

Toegevoegd: 05-06-2009, 14.32 uur
Door: Roland de Jong

POORTVLIET - Bij een aanrijding op de Postweg in Poortvliet is vanmorgen schade ontstaan. Niemand raakte gewond.

De botsing deed zich rond 07.50 uur voor. Een 16-jarige bromfietser uit de gemeente Tholen kwam in een bocht frontaal in botsing met een 13-jarige fietsster uit dezelfde gemeente. Vermoedelijk hielden beide betrokkenen niet voldoende rechts in de bocht.

Zowel de brommer als de fiets raakten flink beschadigd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
16 jarige bromfietser (8-6-2009 om 19:00)
Aha dat is dus wat jullie denken Maar wat er dus gebeurd is: Het meisje had mij gezien, kijkt in eens achter haar daardoor gaat haar stuur naar links. Komt hierdoor op mij kant van et fietspad en bam daar lag ik. Geen letsel. Klopt geen bal van. ik heb een gekneusde duim en een gebroken elleboog..
Erwin (8-6-2009 om 18:57)
Volgens mij was de reden van de botsing juist omdat het meisje op het deel van de brommer zijn fietspad helft kwam dus dit klopt niet helemaal
Reinier (5-6-2009 om 19:06)
Ik was er en er werd wel degelijk iemand afgevoerd, de brommerrijder is op eigen vervoer weggegaan en heeft zich onder behandeling laten stellen