Weerbericht:
Morgen geleidelijk meer bewolking, later regen
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 28 km

Honderden euro's weg na drie inbraken

Toegevoegd: 05-06-2009, 14.36 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Vannacht is ingebroken in panden aan de Polredijk en de Kaai in Veere. Ook werd er ingebroken in Scharendijke.


De panden in Veere werden tussen 22.00 uur gisteravond en 08.00 uur vanochtend bezocht. Uit beide panden is een onbekend geldbedrag weggenomen. In het pand aan de Polredijk werd de toegang verkregen door een raam dat vermoedelijk open stond. In het pand aan de Kaai werd een toegangsdeur geforceerd.

De inbraak in Scharendijke vond tussen 17.30 uur gisteravond en 08.00 uur vanochtend plaats bij een bedrijf aan de Haven Kloosternol. De inbrekers zijn binnengekomen door een raam. Uit het pand is een geldbedrag weggenomen van enkele honderden euro's.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren