Weerbericht:
Bewolkt, in het zuiden lokaal wat regen. Overdag zonnige perioden
Verkeersinformatie:
Geen files

Boetes voor ondermaatse visvangst

Toegevoegd: 05-06-2009, 23.20 uur
Door: Manfred Berrevoets
BORSSELE - Op de Zeedijk in Borssele zijn vrijdagmiddag om 14.50 uur twee mannen betrapt met een ondermaatse visvangst.


De twee mannen, woonachtig in België en 40 en 65 jaar oud, hadden ongeveer 75 ondermaatse zeebaarzen gevangen en liepen met hun vangst op de Zeedijk.

Ze kregen elk een boete van 90 Euro en deden afstand van de vis welke naar vogelopvangcentrum "De Mikke" is gebracht.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rinus (7-6-2009 om 00:14)
Wat ik nauw zo raar vind dat officeel voor ondermatse vis hoor je een bekeuring te krijgen van 450 €. dus ik weet niet waar die agenten of wat het ook geweest waren mee bezig zijn maar dan hebben ze niet voor het feit: onder maatse vis bekeurd maar voor een hele ander feit om die gasten te matsen
Karel (6-6-2009 om 20:28)
Wel jammer dat er zo weinig gecontroleerd word. Dagelijks worden daar honderden zeebaarsjes mee genomen! AID meer controlle!
Francois (6-6-2009 om 15:34)
Wat ik me afvraag is welke opsporingsinstantie controleert hier op? Milieupolitie, AID? In elk korps (politie werkgebied) is het weer anders.
Rene (6-6-2009 om 14:59)
Wat gaat de mikke met deze vis doen! voeren aan zieke meeuwen? politie zou voor de aardigheid eens op de vismijn moeten kijken wat of daar aan ondermaats binnenkomt
Joanike (6-6-2009 om 11:45)
Ik vind dat de boetebedrag veel hoger mag want de volgende keer zullen ze het weer proberen om te kleine vissen mee te nemen..
Patrick (6-6-2009 om 11:11)
Wanneer gaan onze belgse vrienden het eens leren dat ze niet zomaar alles mee kunnen nemen (maar ja ze eten ook echt elk visje)????. Ondermaatse vis moet je gewoon terug gooien als ze alles blijven meenemen blijft er helemaal niks over.!!
Cookie-instellingen beheren