Weerbericht:
Bewolkt, lokaal mist en geleidelijk steeds meer zon
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 6 km

Vrouw gewond bij ongeval op A58

Toegevoegd: 06-06-2009, 14.11 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Bij een eenzijdig ongeval op de Rijksweg A58 bij Middelburg is in de nacht van vrijdag op zaterdag rond 02.40 uur een 35-jarige vrouw uit de gemeente Veere gewond geraakt.


De vrouw reed over de A58, komende uit de richting van Arnemuiden en gaande in de richting van Middelburg. Bij wegwerkzaamheden ter hoogte van de afslag Nieuw en Sint Joosland schrok de vrouw van een verkeersgeleider en stuurde hard naar links. Toen ze hierop corrigeerde naar rechts botste ze tegen de vangrail aan de rechterzijde van de weg en sloeg over de kop.

De vrouw is met een pijnlijke knie, elleboog en pijn in het hoofd, per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Haar auto raakte total-loss.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sandra (8-6-2009 om 19:53)
Hoi was dat even schrikken . groetjes en een kus van erwann xxxxx
Mike (7-6-2009 om 23:26)
Het is daar ook aan 1 kant veel te smal heb zelf een manta 400(rally auto) die is 2 m breed,en reed daar vorige week over d elinker(smalle baan)ga daar een auto voorbij ik reed ca 85-90 komt ineens die auto stukje over de streep denk dat er nog 1 vinger tussen kon.verder wel een lekker bochtje
Brenda (7-6-2009 om 14:30)
Hallo, ik ben de bestuurster van de auto.Ik wil de jongen die over de vangrail is geklommen en de 2 dames en jongen die als eerste auto achterop kwam bedanken voor hun hulp en de deken die ze me gegeven hebben. Ik heb geen gegevens van jullie vandaar dit berichtje als dank! Groetjes, Brenda
Simone (7-6-2009 om 00:35)
Zelf ben ik ook daar al een keer flink geschrokken van zo'n verkeers geleider omdat alles daar erg onduidelijk is. Er moet echt wat veranderen daar. Je kan er op wachten dat er nog meer slachtoffers komen.
Boy (6-6-2009 om 23:31)
Ja trientje daar kan je op wachten . deze weg is een stuk gevaarlijker geworden!!! Een vangrail is niet overbodig.
Lezer (6-6-2009 om 20:56)
Het is daar ter plaatse ook zeer gevaarlijk ook. De midden vangrail bij de afslag veere en de doorgaanden rijbaan is zeer slecht te zien en staat daar net voorbij het hoogste punt. Het zal waarschijnlijk niet het laatste ongeval zijn wat daar gebeurt. Ik wens deze mevrouw veel beterschap toe.
Cookie-instellingen beheren