Weerbericht:
Morgen geleidelijk meer bewolking, later regen
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 16 km

Inbraak ontdekt na autobrand bij loods

Toegevoegd: 06-06-2009, 15.12 uur
Door: Manfred Berrevoets
BROUWERSHAVEN - De brandweer is in de nacht van vrijdag op zaterdag even voor 05.00 uur uitgerukt voor een brandmelding aan de Heernisweg in Brouwershaven.


Rond tien voor vijf kwam er bij de meldkamer een melding binnen van een persoon die vuur en veel zwarte rook zag onder aan de Hernisweg tussen Den Osse en de Schouwsedijk. De brandweer van Brouwershaven en Scharendijke rukten uit voor de brand. Bij aankomst van de brandweer stond er een personenauto volledig in brand achter een grote opslagloods. De brandde auto stond tegen een kleinere schuur welke ook deels vlam vatte.

Naast de brandende auto was de grote opslagloods opengebroken door onbekenden.

Uit onderzoek van de politie bleek dat er voor enkele duizenden euro aan gereedschap is gestolen. Ook is er een buitenboordmotor weggenomen.

Na een kort onderzoek naar de auto die in brand stond bleek dat deze niet van de eigenaar van de loods was maar eerdere op de avond aan de Nieuwe Jachthaven in Brouwershaven is weggenomen. De eigenaar van de auto had deze hier rond 22.30 uur geparkeerd.

De Zeeuwse politie is dan ook een onderzoek gestart naar de inbraak en de autobrand.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren