Weerbericht:
Vannacht in de noordelijke helft enkele buien, overdag ook elders
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Auto in de sloot op dijk Oostburg

Toegevoegd: 06-06-2009, 19.46 uur
Auto in de sloot op dijk Oostburg
Door: Manfred Berrevoets
OOSTBURG - De hulpdiensten zijn zaterdagavond massaal opgeroepen voor een ongeval in Oostburg. Een auto is hier door nog onbekende oorzaak in de sloot terecht gekomen.

Het ongeval vond even na 18.00 uur plaats op de Austerlitzdijk. In eerste instantie werd er vanuit gegaan dat het voertuig in het water lag. Hiervoor werden dan ook brandweerduikers opgeroepen. Als snel werd duidelijk dat het voertuig alleen in de sloot lag en de brandweerduikers niet noodzakelijk waren.

De brandweer van Sluis is nog wel ter plaatse geweest om het ambulancepersoneel te assisteren. Hoeveel personen er gewond zijn geraakt is nog niet duidelijk.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750